Distribuie
NU VEI GHICI care este CEA MAI MARE TEMERE a sefilor in zilele noastre
Cea mai mare temere a sefilor NU se refera la rezultatele financiare proaste ale firmei pe care o conduc si nici la pierderea jobului, potrivit unui studiu realizat in acest an.
Managerii se tem cel mai tare sa nu fie filmati pe ascuns cu telefonul mobil de catre angajati, conform studiului citat de cnet.com.
Cea mai mare temere a sefilor este sa nu fie surprinsi cu un smartphone in momentele mai putin fericite de la birou, iar apoi filmuletul sa circule pe Internet, cum s-a intamplat deja de multe ori in epoca YouTube.
Mai mult de jumatate dintre directorii chestionati au recunoscut ca nimic nu i-ar face sa se simta mai penibil decat publicarea unor imagini pe Internet cu momentele cand fac scene in fata unor angajati.
Un astfel de moment a fost situatia jenanta in care un manager de restaurant a fost filmat in timp ce tipa la proprii angajati si a fost apoi concediat in direct de CEO-ul companiei.
Alte temeri ale managerilor chestionati se refera la descarcarea unor documente nepermise de pe reteaua companiei (24%) sau publicarea unor filmulete compromitatoare de la petrecerile de companie (12%).
Citește toate articolele despre
Fara categorieArticol scris de:
Distribuie
Ce-am citit merită:
Comentarii
0 comentarii
Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
Fara categorie
Abonează-te la Newsletter
Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro