Prostie e putin spus! Cea mai aberanta scuza a anului pentru a lipsi de la serviciu

17.12.2012
1 min

Distribuie

Angajatii folosesc tot felul de scuze ciudate ca sa nu mearga la serviciu o zi sau doua. Dar americanca Sheila Eubank a depasiti orice imaginatie si prostia ei nu va fi usor egalata in anii care urmeaza.

Angajata unui magazin auto din San Antonio, Sheila Eubank (foto stanga) a obtinut lejer primul loc in topul celor mai aberante scuze folosite de salariati in 2012 ca sa chiuleasca de la serviciu, top realizat de Aol Jobs.

Americanca a lipsit o zi intreaga de la job si a doua zi de dimineata si-a inscenat rapirea: s-a legat cu funie in propria masina si a asteptat ca un trecator sa sune la Politie.

A inventat apoi o poveste lacrimogena: ar fi fost rapita de un traficant de droguri care a tinut-o sub amenintarea armei si a obligat-o sa-l insoteasca cu masina proprie la livrarea drogurilor.

Sefii i-ar fi iertat cu usurinta absenta de la serviciu daca politia federala nu ar fi investigat in mod serios incidentul.

Politistii au gasit in poseta americancei un bilet de loterie jucat cu o zi inainte. A fost suficient sa se uite apoi pe camerele video ale agentiei loto si sa vada ca Sheila Eubank era bine-mersi in orele in care a declarat ca a fost sechestrata.

De aici pana la marturisirea adevarului a mai fost un singur pas: angajata vroia sa-si motiveze intr-un mod cat mai credibil absenta de la serviciu. Consecinta minciunii: a fost arestata si trimisa in instanta cu dosar penal.

Restul scuzelor date de angajati in 2012 palesc in comparatie cu aceasta inscenare de rapire. Cateva exemple:

- Trebuie sa-l urmaresc pe gradinar, sa vad unde planteaza pomii pentru care l-am platit;

- Numerologul meu m-a avertizat ca e o zi periculoasa pentru mine, nu pot sa iei din casa;

- Toate hainele mele sunt in masina de spalat, nu am cu ce sa ma imbrac;

- Este ziua de nastere a lui Elvis Presley;

- Mi-a cazut lantul de la bicicleta;

- Am baut prea mult suc de fructe seara trecuta si ma simt prea obosit.

Citește toate articolele despre

Fara categorie

Articol scris de:

Distribuie

Ce-am citit merită:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV

Comentarii

0 comentarii

Abonează-te la Newsletter

Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro