Top 10 multinationale care fac angajari in prezent

03.06.2012
1 min
Top 10 multinationale care fac angajari in prezent

Companiile multinationale care sunt extrem de active pe piata muncii in prezent provin mai ales din domeniile auto, IT, retail sau outsourcing.

Nemtii de la Continental Automotive. Furnizorul german de componente pentru industria auto are cel putin 100 de joburi vacante in acest moment si a anuntat ca va angaja pana la 1.000 de romani in acest an. O mare parte dintre posturi sunt pentru ingineri si IT-isti. Orasele unde Continental face angajari acum sunt Timisoara, Iasi, Sibiu. VEZI LISTA joburilor.

Americanii de la Oracle. Gigantul american Oracle, unul dintre cei mai mari producatori software din lume, continua sa angajeze masiv in Romania. Compania IT are circa 80 de joburi active pe site-ul propriu. Ofertele de angajare se adreseaza atat studentilor si absolventilor, vorbitori de limbi straine, cat si specialistilor IT cu experienta.

Belgienii de la Mega Image. Retailerul belgian, parte a grupului Delhaize, continua sa deschida noi magazine in Bucuresti si in alte orase din tara. In momentul de fata, firma belgiana cauta cel putin 50 de lucratori comerciali pentru Bucuresti si Brasov.

Polonezii de la Profi. Lantul de magazine detinut de fondul de investitii polonez Enterprise Investors este unul dintre cei mai activi angajatori din Romania in momentul de fata. Firma are anunturi de angajare pentru mai multe orase si posturi foarte variate, de la sefi de magazin la casieri si lucratori comerciali.

Americanii de la Genpact. Gigantul din domeniul outsourcing a anuntat recrutarea a circa 400 de oameni in acest an si va face majoritatea angajarilor la Bucuresti si Cluj-Napoca. Compania cauta in special absolventi de economie cu foarte bune abilitati de limbi straine. Lista posturilor vacante.

Suedezii de la Autoliv. Producatorul de sisteme de siguranta auto Autoliv Romania, care face parte din grupul suedez Autoliv, face recrutari in orasele Timisoara, Lugoj si Sfantu Gheorghe.
Chinezii de la Huawei. Gigantul chinez Huawei Techologies, producator de echipamente telecom, angajeaza cateva sute de romani in acest an.

Nemtii de la Hella. Producatorul german de componente electronice pentru industria auto Hella are cel putin 50 de posturi vacante in prezent, in orasele din zona de Vest a tarii.
Americanii de la Emerson. Grupul american cu activitati diversificate in zona de productie, Emerson, a anuntat ca vva mari capacitatea de productie in 2012, ceea ce ar putea duce la 400 de noi angajati la Cluj-Napoca. In momentul de fata lista joburilor vacante contine cel putin 40 de posturi.

Francezii de la Orange. Si grupul de telefonie mobila Orange are zeci de posturi vacante in acest moment. Cele mai multe oportunitati de angajare sunt pentru specialistii pe parte tehnica si IT, dar exista joburi si in relatiile cu clientii.

Fara categorie

Articol scris de:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV