Zece motive pentru care nu vei fi niciodată bogat

1 min
Zece motive pentru care nu vei fi niciodată bogat

Distribuie

Sursa foto

Independența financiară, definită ca abilitatea cuiva de a își duce traiul după cum dorește, fără a fi nevoit să muncească pentru alții, este visul multora dintre noi. Pe cât de diferiți sunt oamenii între ei, pe atât de multiple, diverse si de multe ori inutile sunt si căile prin care fiecare încearcă să își îndeplinească acest vis.

Opinia ta conteaza! Adaugă o contribuție și ajută-i pe cei ce își caută un loc de muncă

Motivele pentru care de cele mai multe ori încercările noastre de a ne îmbogăți dau greș sunt atât de diverse încât este aproape imposibil să le adunăm pe toate pentru a fi coerente si să creeze o imagine de ansamblu. Există însă mici semne care ne arată dacă cineva are sau nu șanse de a se îmbogăți prin forțe proprii.

Discutând cu mai mulți antreprenori care, de-a lungul timpului, au făcut bani prin forțe proprii, publicația Travel and Leisure a realizat o lista cu cele zece motive principale care stau in calea fericirii financiare a fiecăruia. O lista pe care o prezentăm mai jos si în care, cu siguranță, mulți dintre noi ne regăsim.

1. Munciți din greu, dar nu isteț.

2. Puneți prea mare accent pe economisirea banilor, nu pe câștigarea lor.

3. Cumpărați lucruri pe care nu vi le permiteți.

4. Sunteți mulțumiți cu un venit constant, sub formă de salariu.

5. Nu ați făcut nicio investiție.

6. Lucrați pentru alții, nu pentru voi.

7. Nu va asumați riscuri.

8. Nu aveți nimic profitabil plănuit pentru banii pe care i-ați economisit.

9. Mai întâi cheltuiți, apoi puneți deoparte ce mai rămâne,

10. Nu credeți că puteți fi bogat.

Citește toate articolele despre

Planificare carieră

Articol scris de:

Daniel P.

Distribuie

Ce-am citit merită:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV

Comentarii

0 comentarii

Abonează-te la Newsletter

Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro