Programul de Internship 2021!
Daca esti student, iti doresti o provocare si un Internship platit, te invitam sa traiesti experienta Cargo Partner!!
Este bine sa stii faptul ca noi suntem o echipa tanara, dinamica si pozitiva. Asa cum spune si motto-ul companiei, suntem pasionati de activitatea pe care o desfasuram si tratam totul personal, astfel incat clientii nostri sa aiba parte de servicii excelente.
Suntem in cautarea unor studenti ambitiosi si motivati, dornici sa descopere lumea transporturilor si a logisticii.
Obiectivul nostru este unul frumos si anume sa-i ajutam pe colegii nostri sa creeze o cultura in care cu totii sa ne dezvoltam si sa ne desfasam activitatea la cel mai bun nivel.
Alaturandu-te noua vei fi parte dintr-o echipa care apreciaza integritatea, in care ne sustinem reciproc si ne pastram promisiunile.
Pentru aceasta este necesar ca tu sa fii o persoana entuziasta, energica si curioasa sa descoperi lucruri noi.
Ce vei experimenta:
- Vei invata programele noastre interne;
- Vei asista si vei oferi suport colegilor din departamentul asignat;
- Vei introduce informatii in baza de date si vei intia anumite operatiuni;
- Vei urmari acuratetea informatiilor ce stau la baza proceselor;
- Vei centraliza documentele rezultate in urma operatiunilor derulate;
- Vei invata sa creezi rapoarte sub indrumarea coordonatorului;
- Vei invata sa emiti facturi;
- Vei participa la proiecte de imbunatatire din cadrul departamentului;
- Vei experimenta aceste activitati pe mai multe departamente pana la implinirea termenului alocat programului
Daca esti nerabdator sa te alaturi calatoriei noastre si vei ca oportunitatea pe care o cauti sa aiba un impact major in cariera ta, ne-ar placea sa auzim vesti din partea ta.