Top Banci/Institutii financiare 2022 Top Banci/Institutii financiare 2022 Libra Internet Bank Libra Internet Bank
Libra Internet Bank

Libra Internet Bank

862 evaluări

Internship Libra Internet Bank

Libra crede în potențialul generației Z și investește în noile generații ce vor reinventa banking-ul.

An de an organizăm o serie diversă de Academii pentru tinerii ambițioși, care doresc să facă primul pas către cariera lor de succes, alături de noi: Academia BPMS, Academia de Banking - Sales Edition, Academia de Analiză,  Academia IT.

Academia de Banking - Sales Edition - un program de training, timp de 1 lună, prin care ai oportunitatea de a experimenta în mod practic viața unui om de vânzări. Pregătirea este orientată către învățarea de tip „learning by doing”. Pornim de la aspectele teoretice, pe care le vei putea aplica la nivelul interacțiunilor reale cu clienții, și exersăm prin jocuri de rol practice pentru diferite situații concrete;

Și cea mai bună veste? Ulterior acestei perioade, în funcție de evoluția ta în academie, poți ocupa rolul de Relationship Manager într-una dintre sucursalele noastre din Bucuresti.

Pentru că apreciem dorința de a învăța și de a evolua, toate programele noastre de training sunt plătite, plus multe alte beneficii (program part-time, flexibil, tichete de masă, liber de ziua ta de naștere etc).

Dacă îți dorești și TU să evoluezi rapid alături de noi, aplică aici și hai să ne cunoaștem!

Statistici companie

Premii