Michelin Romania Michelin Romania
Michelin Romania

Michelin Romania

408 evaluări

Internship Michelin Romania

Ne dorim să le oferim tuturor un mod mai bun de a avansa. Vino să faci parte dintr-o echipă în care îți acordăm încredere și te susținem să-ți atingi potențialul! Prin Internship-urile All-Season de la Michelin, poți face primul pas către cariera pe care ți-o dorești.

Internship-urile All-Season îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie: diverse domenii, program parțial sau full-time, mai multe sesiuni de-a lungul anului, cu durate variate (de la 3 la 12 luni, în funcție de departament).

Indiferent de drumul pe care îl alegi, un internship în Michelin te poate pregăti pentru călătoria care te așteaptă.

În Centrul nostru de Servicii Partajate avem acum oportunități de internship în domeniile Financiar, Resurse Umane, Logistică, Administrare Vânzări și Marketing și Comunicare.

Ești candidatul ideal, dacă:

• Ești student (licență sau masterat);
  • Vorbești limba engleză și, de asemenea, franceză, italiană sau spaniolă;
  • Îți dorești să te dezvolți;
  • Ai spirit de echipă;
  • Ai abilități de comunicare;
  • Ești orientat spre rezultate și ai spirit de inițiativă;
  • Dai dovadă de creativitate, pentru a dezvolta noi idei și abordări;
  • Ești familiarizat cu: Word și Excel, e-mail, Internet.

Ca intern Michelin, vei:

• Învăța despre Michelin, produsele și modul nostru de lucru;
  • Pune aceste cunoștințe în practică, în scenarii reale de business;
  • Lucra alături de colegii și mentorul tău, până când îți vei putea gestiona independent propriile proiecte;
  • Comunica cu celelalte departamente sau clienți în limba preferată: engleză sau franceză, italiană, spaniolă;
  • Lua parte la cultura noastră internă;
  • Găsi noi oportunități de a evolua.

Internshipurile All-Season în Michelin oferă:

• Oportunități de învățare care te vor ajuta să îți dezvolți competențele pentru viitor;
  • Provocări reale de business;
  • Pachet atractiv de compensații și beneficii;
  • Un program flexibil, cu posibilitatea de a lucra de acasă;
  • Un mentor cu experiență care să te ghideze;
  • Programe de diferite durate, în funcție de departament (durata cuprinsă între 3 și 12 luni).

Mai multe detalii pe https://jobs.michelin.ro/

Statistici companie