Bolt food

Foarte dificil
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

A foat un interviu foarte neprofesional. M-am simtit luat peste picior de catre cei doi oameni care ma intervievau. Tot interviul se laudau cum ei au plecat de jos si nu au ajuns pe postul acesta din prima (desi nu e vina mea ca domnul de la HR m-a considerat o persoana potrivita pentru acest job). Tot interviul am fost luat peste picior si ma intrebau incontinuu “ce o sa faci tu la jobul asta? Cum o sa arate o zi din viata ta? Ce taskuri o sa ai?”. Intrebari pe care de obicei candidatul le pune pentru a putea intelege activitatea si cu ce se ocupa departamentul respectiv. Desi am incercat sa deduc din stele cu ce se ocupa postul respectiv 1:1 ei tot ce faceau erau sa rada, sa ma intrebe iar si iar aceeasi intrebare si sa ma ia peste picior ca facultatea mea nu are absolut nicio legatura cu postul respectiv desi clar avea. Domnii respectivi nu stiau ce inseamna accounting, si mi au recunoscut ca titlul postului nu are nicio treaba cu jobul in sine, sunt domenii total diferite. Primul interviu l-am avut cu cineva din strainatate, o persoana foarte draguta si prietenoasa, care vedea foarte multe in oameni si chiar voia sa ii ajute, dar cand am dat de managerii romani de la noi totul s-a intors la 180 de grade. A fost cel mai oribil interviu.

“Ce taskuri o sa ai la jobul asta?”
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

IKEA Romania

IKEA Romania