Analyst - Corporate Governance
Mediu
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Interviul a inceput cu o discutie de 15 minute cu o fata de la HR. Unde am avut o mica discutie legata de oportunitatea oferita.
Al 2 interviu a fost cu 2 manageri la distanta de 3 zile, interviu in engleza. Interviul a fost concentrat in mare parte pe experienta anterioara si de ce imi doresc sa schimb locul de munca. Interviul a durat 3 ore in total cu 35 de minute rezervate unui studiu de caz.Au fost intrebari tehnice desi am specificat de la interviul cu HR ca nu am o experienta vasta in domeniu. Cum s-a precizat inainte de alta persoana s-a insistat foarte mult pe minusurile fostului loc de munca si ce ma face sa plec. Intrebarile in rest au fost axate mai mult pe modelul "ce ai face daca?"
Dupa o ora de discutii a urmat un test cu studiu de caz, pe modelul citeste textul si bifeaza varianta corecta. Ce nu am apreciat era faptul ca in final toate raspunsurile erau oarecum corecte si desi am ales o varianta oferind si argumente si am fost aprobata , raspunsurile erau pe modelul " Da inteleg de ce ai ales, e bine , e corect dar ar putea fi si cealalta varianta daca stam sa ne gandim." Personal nu am avut o experienta per total negativa dar am pierdut 3 ore dintr-o zi. La 2 saptamani distata am primit un raspuns ca nu am trecut in etapa urmatoare dar deja acceptasem oferta in alta parte. :) Probabil interviurile trebuie scurtate putin pentru ca 3 ore intr-o zi este totusi destul de solicitant in conditiile in care si managerii au un program incarcat.
Experiență negativă
Nici o ofertă primită