Michelin Romania

10 zile
Ușor
Experiență pozitivă Experience positive
Nici o ofertă primită No offer
Răspuns primit Feedback received

Atmosfera a fost foarte degajată, am fost intervievat de recruiter, cineva care avusese postul înainte de a avansa și manager. În principiu e o discuție lejeră, unde vor să te cunoască, ce poți și știi să faci și cum gândești în anumite situații relevante locului de muncă sau muncii în echipă.

Am fost întrebat despre experiența anterioară, contează foarte mult experiența profesională. Dacă nu ai mai avut, te întreabă despre studii. Am fost întrebat de situații dificile pe care le-am întâlnit în timpul proiectelor de grup la facultate, de ce aș face în anumite situații la locul de muncă, ce atitudine am în echipă sau față de anumiți colegi. Întrebările de la testul de limbă au fost și ele relativ simple, în germană pentru mine, fiind întrebat cum văd un manager ideal sau ce așteptări am de la echipă. Iar testul scris de limbă a fost un e-mail cu privire la o situație comun întâlnită în cadrul postului, nu a fost complicat pentru că primești și un indiciu. Iar întrebările pe engleză au fost și ele simple.
Experience positive Experiență pozitivă
No offer Nici o ofertă primită
Feedback received Răspuns primit
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

BearingPoint Romania

BearingPoint Romania

10 zile
Ușor
Experiență pozitivă Experience positive
Am acceptat oferta Offer accepted
Răspuns primit Feedback received
Locked

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău

Experience positive Experiență pozitivă
Offer accepted Am acceptat oferta