Michelin Romania
10 zile
Ușor
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Atmosfera a fost foarte degajată, am fost intervievat de recruiter, cineva care avusese postul înainte de a avansa și manager. În principiu e o discuție lejeră, unde vor să te cunoască, ce poți și știi să faci și cum gândești în anumite situații relevante locului de muncă sau muncii în echipă.
Am fost întrebat despre experiența anterioară, contează foarte mult experiența profesională. Dacă nu ai mai avut, te întreabă despre studii. Am fost întrebat de situații dificile pe care le-am întâlnit în timpul proiectelor de grup la facultate, de ce aș face în anumite situații la locul de muncă, ce atitudine am în echipă sau față de anumiți colegi. Întrebările de la testul de limbă au fost și ele relativ simple, în germană pentru mine, fiind întrebat cum văd un manager ideal sau ce așteptări am de la echipă. Iar testul scris de limbă a fost un e-mail cu privire la o situație comun întâlnită în cadrul postului, nu a fost complicat pentru că primești și un indiciu. Iar întrebările pe engleză au fost și ele simple.
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
BearingPoint Romania
10 zile
Ușor
Am acceptat oferta
Răspuns primit
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău
Am acceptat oferta