1 săptămână
Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Răspuns primit Feedback received

Am susținut interviul de HR telefonic, urmând să susțin interviul cu cele 2 managere a treia zi de Crăciun. La interviul propriu-zis a fost prezentă doar una dintre managere care m-a anunțat că postul a fost dat înainte de interviul meu cu HR (recrutorul m-a informat că sunt 3 posturi libere, dar de fapt era doar 1), m-a informat că pot da interviul dacă vreau, dar nu aș primi oricum niciun post așa că am refuzat.
După 2 luni am fost căutată din nou și informată că se caută iar candidați și am acceptat. De această dată a fost prezentă doar ce-a de a doua manageră cu care am susținut interviul. După 2 săptămâni mi-a trimis un mail spunând că au avut o ședință de departament și au decis la nivel macro că este mai bine să nu angajeze pe nimeni, în condițiile în care nu toți candidații fuseseră intervievați.
Ca feedback, pot spune că sunt destul de prost organizați, haotici, au angajat Adecco să le aducă noi candidați pentru posturi, dar cele două companii nu comunică între ele și astfel candidații primesc informații eronate, sunt foarte neserioși, iar managerele cam plictisite, zăpăcite și cu o atitudine superioară.

Interviul de cunoaștere cu recrutorul din partea HR.
Interviul cu managera în care am povestit din nou despre studii și experiență.
Am vorbit în engleză cu ea, m-a întrebat dacă am mai lucrat în Excel, diplome etc.
Mai mult am pus eu întrebările pentru că informațiile primite de la recrutor nu îmi fuseseră clare.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

2 zile
Ușor