Asistent creatie
Ușor
Experiență negativă
Am refuzat oferta
Răspuns primit
Un interviu foarte ciudat.
După interviul de cunoaștere, mi-au propus să facem un tur al Casei Pixie, să vad atelierul etc.
Apoi au incercat să mi strecoare o oră de muncă neanunțată, 'surpriză ' , de probă', înainte să discutam salariul sau programul măcar, si când am refuzat, patronașul a început să facă spume și să se poarte ca un copilaș razgaiat, și să facă remărci pasiv agresive folosindu-se de lucrurile pe care le-a aflat despre mine la interviu. Ultimul manchild.
Ar fi fost, într-adevăr, un privilegiu să lucrez cu astfel de oameni, să fiu tratat așa, lucrând la ore 'surpriză ', neanunțate. O mare pierdere de timp.
Intrebari de cunoastere, unele putin prea personale.
Experiență negativă
Am refuzat oferta