Back Office pentru Departamentul de vanzari
Mediu
Experiență neutră
Nici o ofertă primită
Nu au LinkedIn.
Ofera salariu fix + comision + telefon mobil (nu am inteles pentru ce) + decont transport.
Firma este intr-un loc foarte greu accesibil, in capatul unui drum nepavat si denivelat care se intinde pe o distanta marisoara pana la "civilizatie", iar pe marginile acelui drum sunt doar tufisuri. Se poate ajunge doar cu taxiul sau cu un alt autoturism etc.
Firma este mica, angajatii tineri si imbracati asemanator (ambii prezenti aveau camasi inflorate), cladirea nu este una veche si nu seamana a casa.
Nu mi-au oferit raspuns in termenul stabilit, cand i-am contactat eu sa-i intreb mi-au spus ca nu au luat o decizie, iar cand am mai trimis peste inca 1 sapt.-2 email nu mai mi-au raspuns deloc, n-am mai primit nimic de la ei nici pana in prezent.
Experiență neutră
Nici o ofertă primită