Billing Specialist with German
Foarte ușor
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta
Răspuns primit
Am avut o discuție telefonică cu HR, am fost întrebată de ce am aplicat, ce experiență am, și când pot începe. Apoi am programat interviul și testarea nivelului de germană. După două zile, într-o zi de joi, am avut testarea în scris care constă în compunerea unui răspuns prin e-mail la o plângere a unui client. În aceeași zi am fost sunată și pentru testul oral, o conversație foarte plăcută cu o doamnă de la o firmă externă de specialitate, de o durată de aproximativ 15 minute. Ziua următoare, vineri, am avut interviul cu managerul direct și managerul de la nivelul următor, care a durat aproximativ o oră. Cel mai plăcut interviu pe care l-am avut vreodată. Am simțit că suntem pe aceeași lungime de undă. Managerul superior mi-a dat atât de multe detalii, încât la final mi-au rămas doar 3 întrebări notate pe care să le întreb. Am vorbit despre experiența mea, despre motivul pentru care am aplicat, despre fișa postului, despre programul de lucru, despre echipamentul folosit, despre echipă.
Lunea următoare am primit oferta.
Lunea următoare am primit oferta.
Testarea limbii germane a presupus compunerea unui răspuns prin e-mail la plângerea unui client, și o conversație de aproximativ 15 minute cu o doamnă de la o firmă externă de specialitate. Am discutat subiecte comune, despre experiență, hobby-uri, despre unde am învățat germană.
La interviul propriu-zis nu am avut testări, doar întrebări legat de experiență și de motivul pentru care am aplicat.
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta