Brand and Digital Assistant

Brand and Digital Assistant
1 zi
Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Am tot refuzat sa imi spun parerea de la diferite interviuri, insa chiar a ajuns o problema sistemul de recrutare.
Am aplicat pentru un post despre care am aflat ulterior ca este de entry-level. Mi s-a explicat de catre un manager de marketing ca in aceasta companie este impregnat sistemul de multi-tasking si ca daca esti pe un post in cadrul departamentului de marketing asta nu inseamna ca faci doar marketing, drept pentru care a venit la interviu odata cu el si managera dep. de vanzari (de key account probabil), in caz ca ma intereseaza un post in vanzari.
Cel care a tinut interviul 90% din timp, nu pot spune ca este specializat in recrutari. Se simtea un aer de superioritate si deloc human oriented. Am vorbit in mare parte despre experienta mea acumulata in decursul a 4-5 ani. Nu pareau interesati nici de experienta, nici de capacitati. Ca sa scurteze, m-a intrebat evident de salariu, urmand sa-mi spuna ca pentru acest post care este deja bugetat, se ofera 2000 de lei net. Apoi am vorbit 30 de min despre cat ar trebui sa iau eu brut pentru salariul pe care l-am cerut initial (un salariu mediu de pe piata), de parca aceasta reprezinta problema mea. Avand in vedere ca nu veneam de pe bancile facultatii, evident am refuzat, insa am aflat ca oricum salariile sunt foarte mici comparativ cu piata.

Test excel - format din 4 exercitii + o scurta prezentare in PowerPoint. Durata testului a fost de 1 ora.
Intrebari la interviu:
- Cum ti s-a parut testul?
- Unde te vezi in viitor?
- Cum te-ar descrie 3 prieteni?
- Ce crezi ca ai de imbunatatit la tine?
- Cat trebuie sa iei tu brut pentru un salariu de ...? (aici mi s-a parut deplasat)

Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns