Junior Broker de Asigurari
Otto Broker de Asigurare
- job 10-22 (12 ore), pe un salariu net de 2700 RON
- bonuri 20 RON (primele 4 luni), bonuri 30 RON (din luna 5)
- asigurarea medicala se primeste abia din luna 5 (daca mai vrei sa ramai pe acolo pana atunci, un sistem foarte prost deoarece in loc sa plateasca asigurarea medicala a angajatului isi baga ei bani in buzunar)
- trebuie sa faci un curs pentru a primi certificare; testul ti-l platesc ei dar daca demisionezi inainte sa lucrezi 12 luni iti iau banii pentru certificare din ultimul salariu (dar ramai cu ea valabila macar)
- primul an este tot de proba in mare parte, dupa primele 4 luni se va decide daca sa continui, dupa urmatoarele 4 luni la fel, iar la 1 an implinit in companie se va termina perioada asta "de proba"
- Cand am intrebat de ce este sistemul de bonusuri asa si de ce se ofera asigurarea medicala abia in luna 5 mi s-a raspuns "am gandit sistemul asta sa motivam angajatii, sa isi doreasca sa ramana in companie pentru a primi bonusurile".
- La sfarsit a spus ca pot sa adresez intrebari daca am, dar abia m-a lasat sa adrsez una. M-a repezit si mi-a spus ca voi vorbi mai in amanunt cu sefa de la locatia unde voi lucra (daca voi fi aleasa). Aveam intrebari la care m-ar fi interesat sa aflu raspunsuri pentru a-mi face o mai buna parere, dar nu am apucat sa le adresez.
- Mi-a spus ca sigur ma va contacta la sfarsit de saptamana si nu am primit nici macar un email 2 saptamani mai tarziu.
- Nu as fi acceptat jobul din cauza programului si beneficiilor proaste, dar ar fi fost frumos sa fiu contactata daca asa mi s-a promis.
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Consultant financiar
Consultant Financiar Independent