Capital Markets Compliance
Mediu
Experiență pozitivă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Interviul a fost impartit in doua sectiuni: HR si discutie tehnica, consecutiv. Oameni ok, relaxati, discutie cursiva, nefortata. Din atitudinea lor, mediul de lucru parea degajat. Raportat la salariul cerut si reactia lor, estimez ca oferta nu ar fi depasit 6000 net.
La final, clasicul "revenim cu feedback, indiferent de rezultat". Ca in aproape toate cazurile la un interviu in Romania, daca e "nu", tacere (poate e mai ok asa dintr-un punct de vedere).
HR: discutii prin care se incearca evaluarea personalitatii. Apoi clasicele: "de ce vrei sa schimbi?", "ce asteptari ai de la noi?", "experiente anterioare?".
Tehnic: expunere facuta de angajator privind task-urile recurente pt. postul respectiv, apoi discutie pe teme specifice (cunoastere concepte, experienta practica, "cum ai proceda in situatia X".
Experiență pozitivă
Nici o ofertă primită