Category Analyst
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Experienta neplacuta, neprofesionalism si
In cadul primului interviu am avut o discutie cu hr-ul si manangerul din departamentul de achizitii, dupa care am dat un test de analiza in limba engleza. Testul a fost ok, de nivel mediu. Oamenii au parut relativ ok. Am fost chemata si la al doilea interviu, unde impresia mi-a fost complet schimbata. Interviul a fost sustinut de managerul si directorul de departament. Am fost programata la ora 16, insa am intrat in sala la 16:45, iar directorul de achizitii si-a facut aparatia undeva la ora 17. Intrebarile adresate au fost personale, iar cea care m-a iritat cel mai tare a fost cea legata de starea mea civila. Totul parea “o glumita” si intrebarile erau adresate cumva “la misto”.
Ce m-a amuzat cel mai tare a fost momentul in care mi s-a adresat intrebarea: iti place sa citesti? Ce citesti in acest moment?
La raspunsul: acum citesc “INAINTE SA ADORM”, iar dupa ce citesc cartea vreau sa vizionez si filmul, am primit intrebarea: si nu adormi pana mai vezi si filmul? P.S: asa se numeste cartea, domnule director :) ..am destula materie cenusie incat sa pot raspunde coerent la o intrebare simpla :) insa se pare ca alti oameni percep si inteleg cu totul si cu totul altceva. Pacat...efectiv am ramas masca si nu am mai putut reactiona in niciun fel.
Desi antipatia a fost reciproca, o companie care se respecta ofera un feedback fie el pozitiv sau negativ. A trecut o luna si nu am primit nimic...
Experiență negativă
Nici o ofertă primită