rinf.tech
Dificil
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Primele 4 discutii au decurs foarte profesionist, de la phone screening, HR, team leader si co-founder talks, toata lumea a fost super profesionista, a raspuns tuturor intrebarilor si am facut un schimb foarte frumos de informatii.
A 5a discutie (despre care nu s-a mentionat anterior pe parcursul procesului) a fost un “meet the team” cu head of engineering si head of ops. Prima colega a intarziat in interviu, nu s-a prezentat, nu a dat camera, insa a parcurs un fel de interviu fulger foarte tehnic (prea tehnic pentru ce am discutat in etapele anterioare). La un moment dat am fost contrazis pe o informatie pe care consider ca o detineam mai bine decat ea (discutand despre natura proiectelor din compania mea actuala) - din fericire a intervenit Head of Ops si a mediat discutia. Nu am avut timp / nu mi s-a lasat timp sa clarific intrebari extra.
Primele interviuri au vizat experienta pe rol, discutii libere care tin de natura jobu lui, meet the team insa a fost de fapt un interviu tehnic (am ajuns inclusiv la discutii despre containerization, infrastructure etc.). Rolul nu era descris ca fiind tehnic.
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Mood Media Romania
1 zi
Ușor
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta
Răspuns primit
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta