Consultant loialitate si retentie clienti business

Consultant loialitate si retentie clienti business
1 zi
Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Oribil. Interviul a avut intrebari banale, ca de exemplu "ce cuprinde un pachet de abonamente pentru o firma", eu raspunzandu-i ce ar raspunde orice om normal (minute, sms, net, min. nationale, etc, etc), iar doamna imi spunea mereu "nu cred ca doar atat". Vreau sa-mi spuna si mie doamna ce vinde Telekom fata de alte companii de telefonie, chiar vreau sa stiu.
Primeam intrebari ciudate, ca pe la jumatatea interviului sa aflu ca ea credea ca eu am aplicat la telekom, spunandu-i ca am fost contactat in legatura cu postul.
Daca as fi aplicat eu pe postul respectiv, da, nu eram pregatit, dar primeam intrebari la care nu aveam experienta necesara pentru a stii sa raspund, ea probabil a uitat de faptul ca mi s-a propus 2 luni de training, atunci poate as avea si eu cunostintele ei.
S-a uitat in CV-ul meu si face la un moment dat "Atat?". Scuzati-ma doamna, dar dvs ce studii aveati la 22 de ani? Si inca un pont, invatati si documentati-va cum un site ajunge pe prima pagina pe Google, m-ati pus pe mine sa va zic si mi-ati spus ca e gresit (eu spunand ca un site sau articol ajunge pe prima pagina la cautarea pe Google in functie de cautari, flux de intrari in site, publicitate, recenzii), iar dvs mi-ati spus ca e gresit, dar nu mi-ati spus care era varianta corecta.

Intrebari retardate in legatura cu nevoia firmelor, cum le prezinti oferta, de ce au nevoie, etc. Evident, tot ce spuneam era partial corect, dar ma rog, daca Telekom vinde si alte servicii inafara de telefonie....atunci sunt eu retardat inseamna.
Deoarece am fost sunat de catre Telekom sa vin la un interviu pentru un post in care aveam 2 luni de training, ma asteptam sa imi fie prezentata oferta salariala, iar intrebarile de pe parcursul interviului le stiam pana la finalul trainingului. Doamna isi cam batea stromeleagul de mine, era pusa pe glume obosite, dar ce sa ceri unei persoane de aproape 60 de ani, fara chef de viata.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns