Content Marketing Specialist with German
Mediu
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta
Răspuns primit
Experiența de recrutare a fost una reușită. Am aplicat pe pagina companiei, iar după cam o săptămână m-a contactat un reprezentant HR cu care am stabilit o întâlnire într-o vineri. Interviul a fost unul foarte plăcut și chiar a decurs ca o discuție de cunoaștere, fără întrebări de interogatoriu (de ce vrei să lucrezi aici, de ce nu mai vrei să lucrezi dincolo și alte de ce-uri). Fiecare parte s-a prezentat și am discutat pe marginea task-urilor, cerințelor și beneficiilor + o scurtă conversație în germană. Răspunsul de la Accesa a venit chiar luni cu un task tehnic, iar feedbackul final și o ofertă concretă au ajuns după câteva zile de la trimiterea rezolvării. All in all o experiență foarte plăcută: comunicarea brici, foarte promptă și cu răspunsuri la orice întrebare am avut, persoana de la HR s-a ocupat de mine pe tot parcursul procesului de recrutare, iar oamenii par deschiși și de încredere.
Întrebări de cunoaștere generale: Ce știu despre Accesa? Ce pasiuni am? Ce mă interesează? Ce așteptări am de la un angajator?
Testul tehnic a fost bazat exact pe ceea ce urmează să fac: un brief pentru Content în limbile germană și engleză pentru care a fost necesară o parte de research și dovada că am competențele pe care le caută și am susținut că le am.
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta