Conversational AI Engineer
Ușor
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
A decurs bine, am avut o experienta foarte placuta cu managera de pe pozitia respectiva.
Am considerat productiva si discutia cu baietii de pe tehnic unde am incercat sa valorific skill-urile pe care le aveam pentru rolul respectiv.
Raspunsul de la HR, din pacate, a venit cu un delay ridicat fata de ce mi s-a mentionat in ultima discutia cu ei.
Feedback-ul nu a fost unul de ajutor. Nu a subliniat care ar putea fi ariile de improvement, unde nu ne-am match-uit si ce au gasit in persoana cu care au mers mai departe. Ar putea fi de ajutor un raspuns mai amplu avand in vedere ca toti ne rupem din timp pentru aceste procese.
A fost o discutie bazata pe experienta, nimic tehnic in-depth, ci mai degraba despre approach-ul meu pe diferite proiecte.
Experiență negativă
Nici o ofertă primită