Coordonator dep. Recuperare Creante

Coordonator dep. Recuperare Creante
10 zile
Foarte ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Răspuns primit Feedback received

Am aplicat la mariile dumnealor pentru un post si am fost chemata la interviu pentru un alt post, respectiv coordonator recuperare creante in conditiile in care nu aveau anunt postat pentru acest post. Singurul lucru care i a interesat a fost salariul. Dupa o saptamana m au chemat la al doilea interviu in care mi s a prezentat oferta lor,sub nivelul marii, mai exact.Am cerut 2 zile pentru un raspuns analizat, am revenit cu telefon asa cum am stabilit si raspuns pozitiv, in ciuda celor expuse mai sus si a faptului ca nu mi creasera o impresie buna, sunt asigurata ca voi primi un email cu solicitarea actelor necesare angajarii si...surpriza, dupa alte 2 zile primesc mesaj pe wts ca au renuntat la oferta propusa dat fiind faptul ca vechiul coleg a renuntat la preaviz si continua colaborarea cu el. In acelasi timp si aceeasi zi, postau anunt pe site de recrutare cu postul pt. care primisem oferta. Concluzia o trageti voi cei care cautati loc de munca. Eu nu am tinut cont de ceea ce citisem despre acest angajator si a venit si concluzia.

Ce salariu doresc. Singurul criteriu de angajare, fara testare cunostinte si fara incercari de a cunoaste candidatul exceptand faptul ca am.fost intrebata daca sunt casatorita, am copii si sunt din Bucuresti. Oare intrebarile despre viata personala acopereau nevoia unui program prelungit si disponibilitate maxima pentru sclavagismul propus indirect de angajator????
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
Feedback received Răspuns primit