CSA/L2

CSA/L2
1 zi
Foarte ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Atitudine foarte putin prietenoasa fata de candidat.
Oferirea numelui clientului inca din discutaia telefonica nu este o practica ok (se considera security breach) ceea ce denota ca firma mai are de lucrat la principii.
Cand mi-am aratat interesul pentru pozitia de L2 (deoarece cea de CSA este mult sub capabilitatile mele) am primit un "nu cred ca ai experienta necesara, dar am sa iti trimit un Self-assessment care va fi corectat de X (ceva sef pe tehnic suport de 20 ani) - si daca minti o sa se vada in acel self-assessment". - desconsiderarea candidatului si tehnica asta de intimidare subtila nu ar trebui sa existe in procesul de recrutare.
Faptul ca ofera 20 zile de concediu la inceputul contractului(informatie oferita in anunt) este sub limita legala de zile de concediu de odihna admise in Romania.
Probabil este o firma potrivita pentru un start in cariera.

Self-assessment l-am deschis si l-am privit ca si cun ar fi o gluma proasta (ai de apreciat propriile competente intr-un file excel) intrucat primele 2 puncte subt studiile si diploma relevanta pentru suport tehnic. Nimic legat de cum rezolvi ad literam probleme tehnice.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns