NU recomand sa mergeti la interviu la aceasta firma - KUK Romania. Am ajuns la ei prin intermediul unei firme mari de recrutare si regret ca am fost contactata. Am avut un interviu de 2 ore (dupa primele 40 de minute am atras atentia ca interviul dureaza cam mult, la fel si dupa o ora, o ora jumate), in care numai despre job nu mi-a povestit. Intrebari la care trebuia sa ofer explicatii precise despre ce am facut in facultate, sa descriu cu lux de amanunte ce fac la actualul job (am refuzat sa ofer mai multe detalii decat ce scria in CV). In momentul in care mi-a aratat sistemul de lucru pe laptopul lui, s-a apropiat foarte mult fizic, iar eu ferindu-ma, m-am lovit in perete cu scaunul, iar replica lui a fost "stai linistita ca nu iti fac nimic..." pe un ton foarte agresiv, moment in care si-a dat seama ca eu sunt acolo pentru interviu, nu pentru el, schimbandu-si atitudinea prietenoasa pe care a avut-o la inceput. De ce nu am plecat mai repede? Pentru ca mi-a fost frica. Sediul este unul neprietenos, prin Voluntari. O cladire in care miroase foarte urat, cu o scara ingusta si foarte inalta - ma vedeam cum voi zbura pe scari, dupa faza cu "stai linistita...". Feedback-ul pe care l-am oferit firmei de recrutare a fost exact acelasi (ce am scris mai sus), iar ei mi-au spus ca nu sunt prima persoana care pateste asta si ca nu vor mai recruta pentru ei. Cireasa de pe tort - m-a sunat sa ma invite si la al doilea interviu, probabil uitase sa povesteasca ceva din viata lui personala ;) In concluzie, acest interviu a fost cel mai naspa din viata mea. Dupa interviu am facut atac de panica.