Customer Support Agent Engleza
Mediu
Experiență neutră
Am refuzat oferta
Răspuns primit
Telefonic tipa de la HR a fost foarte ok, doar că pe parcursul convorbiri am sesizat cum apăreau din ce în ce mai multe informații, job-ul fiind remote, dar nu prea căci trebuie să te duci să semnezi periodic niste acte..
Tot insistă cu echipamentul oferit de către ei, însă precizându-le că am deja căşti high-end cât și microfon de studio nu a părut deloc încântată persoana respectivă.
Part-time, dar nu prea căci sunt 4 ture ce se rotesc constant.
Spor de noapte de doar 5%????
In prealabil par că ți-au inspectat minuțios Cv-ul însă mai trebuie să treci prin alte câteva etape de interviu.
Ți se cere cameră video pentru job-ul remote cât și pentru interviul în sine.
Întrebări și teste cu aspect juridic, nu credeam că pentru un job de sub 3.000 de lei nu sunt nevoit să am un nivel de academician.
Ți se cere cazier judiciar.
Part-time, dar nu prea căci sunt 4 ture ce se rotesc constant.
Spor de noapte de doar 5%????
Ți se cere cameră video pentru job-ul remote cât și pentru interviul în sine.
Ți se cere cazier judiciar.
Testări în limba română și engleză, se vrea cât mai aproape de nivel academic.
Nu mă înțelegeți gresit, nivelul de engleză la care sunt este destul de ridicat, dar consider că nu este okay să ai pretenții de genul la un salariu de 600 euro.
Experiență neutră
Am refuzat oferta