Bitdefender
Mediu
Experiență neutră
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Cam abrupt, cei care au tinut interviul nu s-au prezentat, nu mi-au oferit sansa sa ma prezint. La final mi-au oferit sansa sa pun intrebari, dar cand am intrebat ce presupune internshipul la ei, au zis ca 'nu putem vorbi inca de asta, sunt multe echipe, mai e mult pana acolo'.
De ce e data dimensiunea unui pointer? rasp era legat de arhitectura
Cum e aliniata stiva? ( nu am inteles bine intrebarea, dar am raspuns si a fost ok - la 4 bytes)
Care sunt registrii in x86?
Cum poti simula instructiunea pop?
Care sunt etapele unui apel in assembly?
un mic cod de zis ce afiseaza ( era un array de char - char * v = {'0', '1', '2', '3', '4'} si apoi schimbai tipul cu conversie explicita de la pointer spre char la pointer spre int gen int* i = (int*) v si ce afiseaza daca afisezi charul pointat de i + 1 vs charul pointat de v+1)
Intrebari de securitate- atacurile client side vs server side, legate de testul online sustinut in prealabil
Care sunt registrii in x86?
Cum poti simula instructiunea pop?
Care sunt etapele unui apel in assembly?
Experiență neutră
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
DB Global Technology SRL
2 săptămâni
Mediu
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta
Răspuns primit
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta