Cybersecurity something
Foarte ușor
Experiență negativă
Am refuzat oferta
Răspuns primit
Am vazut o pozitie interesanta si am zis sa incerc. Spre curiozitatea mea desi era cam remote jobul, m-au chemat la sediu pentru test scris. No problem, ma duc la ei la sediu, Bdul. Iancu De Hunedoara 54B... Cand m-am uitat pe net am crezut ca e cladirea Capital Plaza. NU. E aia turnata lipita de ea. :)) Arata intr-un mare hal, anyway....
Au un etaj pe acolo unde e cam open space, totusi m-au bagat prin etajul ala , m-au scos pe niste scari din spatele cladirii, si apoi intrat la alt etaj intr-o camarutza.
Doua tipe de la HR si 4 baieti de la tehnic sort of... Niciunul nu cred ca avea 30 ani. Discutia a fost deschisa doar ca ... mi-au cam zis ca posibil nivelul lor de oferta sa nu fie pe masura altora.
Si asa a si fost. Pentru post de senior security bla bla ce au ei pe acolo, 1400ish cocos. Cam putin naiba... mai ales ca nu eram de 3-4-5 ani in domeniu.
In afara de salariile care mi se par mici chiar si pentru India sediul e cam pe low cost la cum arata.
Am refuzat oferta pentru ca am primit mai mult decat dublul ofertei lor in alta parte. Let that sink in. Poate s-or mai trezi si ei, daca vor sa recruteze oameni ok, altfel... imi imaginez ce oameni accepta sa munceasca acolo daca vazui din alte comentarii ca mai e si mult de munca cateodata.
Overall, impresie de Indian Call Center si salarii cam tot pe acolo. Bun pentru cine nu are alternative cred. Ce m-a frapat e cum unii stau mai mult de 1-2 ani acolo daca tot incearca sa invete ceva... Oh well...
Intrebari super simple probabil nici la nivel de CompTIA Security+. Inca mai sunt la moda intrebarile din subnetizare. Analiza pe loguri, teorie, vulnerabilitati protocoale, identity management, absolut super-simplitati, ceva ce bagi lejer intr-o saptamana de youtube max, si fara sa faci CCNA sau CompTIA.
Experiență negativă
Am refuzat oferta