Digital Marketing Senior Specialist with French/ German
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Rapid in primele etape.
La finalul ultimului interviu, am fost informata ca mai urmeaza un al 4lea interviu, neprogramat, cu un manager care nu avea putere de decizie pentru post si care nu avea legatura cu EMEA.
Ulterior, am aflat ca Hiring Manager a cerut un peer review de la un alt Department Manager.
HR mi-a spus ca toate feedback-urile au fost foarte pozitive, inclusiv la cel de al 4lea. Cu toate acestea, raspunsul a fost negativ, fara sa fie mentionat un motiv concret. Rep HR a zis ca nu intelege care a fost motivatia raspunsului negativ, in ciuda unei pareri pozitive la toate interviurile.
Am contactat Hiring Manager pe email sa o rog sa mai discutam o data, sau sa inteleg motivul respingerii. Nu am primit niciun raspuns.
Exemple de situatii concrete pe care le-am gestionat, similare cu ce as fi avut de gestionat pe rolul pentru care aplicam.
Nu au fost probe de lucru.
Nu au fost probe de lucru.
Experiență negativă
Nici o ofertă primită