Django Developer - am aplicat pentru ca mi-a placut cum este prezentat postul in anuntul de recrutare !!
DontPayFull
Remote
2 săptămâni
Mediu
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta
Răspuns primit
companie de produs
Am aplicat in luna ianuarie 2023 la un post de Django developer la aceasta companie, pentru ca mi-a placut cum este prezentat postul in anuntul de recrutare si tehnologiile folosite.
Initial e o scurta discutie telefonica cu hr despre companie si tehnologiile backend utilizate. Se valideaza bugetul dorit. Procesul are 3 etape: discutie cu CTO, test tehnic, interviu tehnic cu Tech Lead-ul lor pe baza testului si apoi daca totul merge bine, oferta.
Cauta experienta hands-on cu Django.
Experiență pozitivă
Am acceptat oferta