Embedded C Engineer with Classic AUTOSAR for ADAS Computing Platform, Engineering Center
Bosch Romania
Cluj-Napoca
2 săptămâni
Foarte dificil
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Oameni total lipsiti de bun simt,recruiterul foarte foarte arogant m-au tratat cu superficialitate si m-au luat peste picior pe tot parcursul acestui proces. Doamna de la resurse umane care m-a contactat si cu care am discutat telefonic ,unde acolo si-a etalat functia si m-a tratat ca pe un rebut mi-a zis ca imi ofera un raspuns in doua saptamani,a trecut o luna si nimic si cand am revenit la ea cu telefonul sa aflu feedback-ul in urma tuturor interviurilor la ei deoarece am sustinut 3 interviuri mi-a inchis telefonul in nas.
Am sustinut trei interviuri :
- unul telefonic ( unde respectiva "doamna de la HR" nu era asa interesata sa ma cunoasca decat sa isi etaleze ea functia pe care o detine in aceasta firma)
- interviu tehnic cu doi team leaderi ,inginerii care mi-au luat interviul erau plictisiti si nici camera nu mi-au dat sa-i vad ,parca vorbeam cu peretii.
- interviu final cu managerii de proiect si desigur nu a lipsit nici doamna cu functia de "recruiter specialist" care m-a tot jignit pe parcurs.
Am gresit cand am continuat procesul cu ei inca de la discutia telefonica cand doamna de la HR mi-a vorbit arogant si m-a tratat cu superficialitate ar fi trebuit sa refuz sa merg mai departe.
Intreb si eu pentru mine sa nu mor prost : Asa se procedeaza in acest departament de la HR de la Bosch ,"marele specialiste in recrutari "sa inchida telefonul in nas candidatiilor care isi permit sa intrebe de feedback-ul in urma interviului.
Era de bun simt sa imi ofere un feedback fie el negativ deoarece am trecut prin trei interviuri si mi-am pierdut timpul degeaba cu acestia.
Nu recomand Bosch deloc ,nu voi mai aplica deloc datorita departamentului de resurse umane.
Am sustinut trei interviuri :
Autosar