Embedded C Software Architect for Parking Systems
Dificil
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Oameni dezorganizati,atitudinea fetelor de la resurse umane este una de mahala,daca nu sunteti capabile fetelor sa organizati niste interviuri si mai veniti si cu tupul sa gasiti cei mai buni candidati, colac peste pupaza mai aveti si tupeul sa amenintati candidatii daca nu va ofera un feedback pozitiv mergeti si demisionati sunteti puse de umplutura acolo,din punctul meu de vedere fetele de la HR de la Bosch primesc bani nemunciti,am fost tratata ca pe o carpa de jos de catre niste pustoaice de la HR,am experienta ca Software Architect de 6 ani,insa interviul acesta de doi lei m-a facut sa imi schimb parerea despre aceasta companie din Cluj si anume Bosch.
La telefon cea care m-a sunat zici ca era picata din pom nici ea nu stia cu ce se ocupa acest departament. Interviul tehnic de tot rasul,cel cu care trebuia sa sustin interviul a intarziat 15 minute,discutiile au fost pe baza de AUTOSAR ,SPICE, C Programming,Electronics basic.
Au promis ca revin cu un raspuns in doua saptamani si au uitat de acest lucru,a trecut o luna si nici un raspuns.
Nu am vazut in viata mea oameni mai prost pregatiti ca la Bosch in special la fetele de la HR.
In urma interviului compania Bosch va primi o recenzie NEGATIVA din partea mea si o promisiune solida de a nu mai aplica la ei si nici de a mai avea de a face cu angajatii acestei companii.
1. Proiecte personale cu Autosar
2. SPICE