Embedded Computer Vision Engineer for Self-Driving Vehicles
Foarte dificil
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Salutare.În urma experienței mele cu cei de la Bosch nu vă recomand sa aplicați la ei,sunt neserioși si departamentul de Resurse Umane este foarte slab pregatit.Am aplicat pentru o poziție de Embedded Computer Vision Engineer for Self-Driving Vehicles în luna Ianuarie,și mai apoi am fost contactat de către o fata care nu era capabilă să îmi furnizeze detalii importante despre această poziție,a fost arogantă și foarte nepoliticoasă cu mine.La interviul telefonic am discutat în engleză însă tipa care m-a sunat nici nu mă asculta de parcă vorbeam de unul singur.
La interviul tehnic am susținut online o discuție cu trei angajați care erau nepoliticoși și plictisiți, nici ei nu aveau chef de interviu.
Am discutat despre 3D computer vision systems , python,matlab,C++.
La interviul final am întâlnit un manager și o tipă de la resurse umane foarte nepoliticoși care nu erau interesați de mine,totul a durat 30 de minute pe motiv că managerul avea o ședință importantă.Totul a fost de fațadă,nu au fost interesați de mine,am fost tratat urât.
Nu recomand la nici un student sau la cineva care își dorește să lucreze într-o multinațională să aplice la Bosch.
Am discutat despre 3D computer vision systems , python,matlab,C++.
1. 3D computer vision systems
2. C++ și python