Bosch Romania
Cluj-Napoca
1 zi
Foarte dificil
Niciun răspuns
Persoana de la HR care m-a intervievat a considerat interviul cu mine o pauza de mancat si de barfit cu cel din depratamentul tehnic (interviul s-a desfasurat online).
Nu era deloc atenta la mine cea de la HR, am primit aceleasi intrebari de 2 ori. M-am abtinut sa nu inchid sesiunea doar din motivul de a imi satisface curiozitatea de a vedea limitele dansei. O experienta urata pe care am povestit-o tuturor cunostintelor mele. Din pacate nu am vazut niciodata atat de mult dezinteres la cei de la Bosch Romania.
Auzisem de la prieteni ca nu este o firma prea serioasa cei de la Bosch, dar pasiunea mea pt. masini m-a facut sa ma duc la interviu insa regret,nu va recomand aceasta firma Bosch din Cluj sunt neseriosi.
Despre Automotive
Niciun răspuns
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Bosch Romania
Cluj-Napoca
3 săptămâni
Foarte dificil
Niciun răspuns
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău