Embedded Software Developer for Autonomous Mobility (TM)
Continental Romania
Timisoara
Embedded Software Developer for Autonomous Mobility (TM)
1 zi
Foarte ușor
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Cei mai neseriosi,si cand lumea zice ca departamentul de resurse umane de la Continental este slab pregatit au perfecta dreptate,sunt numai fete tinere care nu respecta candidatii si programeaza interviurile in functie de necestitatile lor nu si ale candidatilor,cel putin fetele de la HR de la Timisoara sunt foarte arogante si iti impun ele anumite intervale pentru a sustine interviul si daca nu poti tu iti zic PAS ca sunt altii la rand care asteapta.
Am aplicat pentru o pozitie de embedded software developer la targul de cariere unde i-am intalnit pe acestia,apoi am fost sunata de catre cineva de la HR sa stabilim interviul,am rugat-o sa imi lase cateva zile sa ma pregatesc si eu si mi-a zis ori sustin interviul cand vor ei ori daca nu sa imi iau gandul ,deoarece sunt altii care asteapta sa fie sunati ce sunt cu atatea pretentii pe capul meu,i-am zis macar catevai zile sa ma lase si mi-a inchis telefonul in nas respectiva doamna/domnisoara de la CONTINENTAL TM.
Mi-am promis eu una sa nu mai aplic la ei niciodata pentru ca nu se merita si ii voi promova negativ atat la colegii mei cat si la cunostiintele mele datorita comportamentului celor de la HR.
Nu am mai ajuns la interviul tehnic deoarece "domnisoara" de la HR mi-a inchis telefonul in nas
Experiență negativă
Nici o ofertă primită