Embedded Software Developer Power Steering

Embedded Software Developer Power Steering
1 zi
Foarte ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Interviul a decurs urat de tot,avand in vedere ca doamna de la HR s-a comportat urat cu mine si foarte aroganta. In februarie am aplicat si eu pentru o pozitie de Embedded Software Developer,apoi dupa cateva zile ma suna o doamna Timoce de la HR si discutam si stabilim o discutie telefonica de o jumatate de ora intr-o zi de Luni.

Dupa discutie telefonica ar fi trebuit sa refuz sa ma prezint la interviul tehnic deoarece doamna era aroganta insa a fost greseala mea si am patit-o. La interviul tehnic care a fost online,au fost prezenti doi team leaderi si doamna Timoce ,doamna m-a inebunit cu niste intrebari aiurea ce nu isi aveau rostul erau intrebari personale ce fac parte din viata intima a candidatului si anume :

" De ce vrei un copil / cum te vezi peste 5 ani / daca un prieten m-ar trada cum as reactiona la tradarea lui / de ce imi petrec timpul liber in parc cu prietenii /"
Astea sunt intrebari de pus la interviu doamna ? te intreb si eu ca un om cu o experienta de 4 ani intr-o companie multinationala ca Embedded Software. Interviul tehnic a fost plictisitor nici cei doi team leaderi nu pareau asa interesati,pozitia pentru care sustineam eu interviul aveam impresia ca era deja ocupata si interviul era doar de ochiul lumii nicidecum sa angajeze.

Mai toata discutia a fost cu doamna de la HR care m-a enervat grav prin aroganta ei si intrebarile ei ce nu isi aveau rostul,mi-a comunicat ca am fost selectat pentru acest interviu pentru ca lucrez intr-o companie multinationala concurenta celor de la NTT DATA.

Mi-au promis un feedback in doua saptamani si dupa nu am mai primit nici un raspuns,nici la telefon si nici la e-mail nu mi-au raspuns cand i-am contactat civilizat sa stiu cum decurce procesul de recrutare si sa le cer un feedback. Urat din partea loc,nu se procedeaza asa la un interviu chiar daca aceasta doamna este manager la HR sau ce este pentru ca m-a inebunit la cap cu functia ei pe care o are,se tot lauda singura,auzi la ea este apreciata de majoritatea companilor si imi vorbea cu un dispret la adresa mea de parca eu eram un gunoi si doamna era mare importanta in Romania.

Am ramas cu un gust amar la adresa acestei companii,am experienta de 4 ani ca inginer in diverse companii multinationale una din Cluj si una din Iasi,dar experienta pe care am trait-o la interviul la NTT DATA mi-a lasat un gust amar si din acest motiv nu recomand la nimeni sa aplice la aceasta companie,din acest motiv au o gramada de joburi deschise.

Sa nu mai zic ca se tot lauda ca cei de la NTT data sunt cei mai doritori angjati ai anului 2023,prea multe laude si fapte zero,m-am convins de ei.

Experienta profesionala / Embedded C / CAN / LIN / Programare in C / Algoritmi / Instructiuni / uC si uP /
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns