Embedded Software Engineer for Automotive Steering Systems, Engineering
Dificil
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Salutare tuturor.O sa va povestesc si eu experienta mea cu cei de la Bosch Center Cluj.
Acum o saptamana am sustinut un interviu mai bine zis interviul final cel de-al treilea pentru o pozitie de Embedded Software Engineer for Automotive Steering Systems.
Procesul de recrutare dureaza ceva timp,sunt trei interviuri
In prima faza a fost o discutie cu o domnisoara la telefon,trebuie sa precizez ca ea m-a contactat pe Linkedin,am discutat a fost ok,l-a inceput am avut o retinere sa incep acest proces cu ei, deoarece cum s-a afirmat in mediul online si confirm 100% fetele de la Resurse Umane nu prea sunt pregatite si ai impresia ca te jignesc cand vorbesc cu tine,si nu sunt capabile sa iti raspunda la intrebarile despre departamentul si pozitia pentru care ai aplicat,asa s-a intamplat si in cazul meu,a fost o domnisoara la telefon era plictisita si nu era capabila sa imi furnizeze informatii utile,si avea vocea respingatoare si totusi am continuat.
In urma acesti discutii a urmat interviul tehnic cu doi leaderi de echipa,interviul a fost online.
M-a deranjat ca in timpul discutiei,in special cand vorbeam ei stateau pe telefon mai trageau cu ochii la mine ba pe telefon,aveam senzatia ca nu le prezint interes,intrebarile au fost adresate pe baza CV-ului meu.Am trecut si de acest interviu si ajung la interviul final unde a participat si cineva din departamentul de Resurse Umane cu niste manageri,o doamna de la Resurse Umane care m-a tot jigit ,se tot lega de mine desi eu eram putin emotionat si incercam sa-mi controlez emotiile,doamna de la HR facea glume pe seama mea si radea,nu se procedeaza asa,trebuie sa dai dovada de profesionalism ,toti candidatii trebuie sa fie tratati in aceasi masura,cum s-a comportat doamna de la HR cu mine mi-a dovedit contrariul si a demonstrat ca nu este demna de pozitia de Recruiter.Managerii care au participat aveau o atitudine la fel ca doamna,mi-au dat senzatia ca acea pozitie a fost ocupata.Nici macar nu s-au deranjat sa-mi ofere un feedback fie el pozitiv sau negativ,avand in vedere ca procesul a durat aproape 3 saptamani,nu mi se pare frumos cum procedeaza departamentul de resurse umane,ii promiti omului ca ii oferi un feedback si dupa dispari din peisaj si uiti complet,cum ar fi fost sa nu anunt si sa nu ma prezint la interviu ? Si timpul nostru este pretios.
Cu un profund regret NU RECOMAND celor care vor un job pe aceasta ramura de Embedded sau de Software, sa aplice la Bosch,sunt total neseriosi acest lucru mi-au demonstrat
Procesul de recrutare dureaza ceva timp,sunt trei interviuri
Discutii pe baza CV-ului