Embedded Software Engineer for RTS in Motorsport, Engineering Center

Embedded Software Engineer for RTS in Motorsport, Engineering Center
4 zile
Dificil
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Buna ziua. In Februarie am sustinut si eu un interviu tehnic pentru pozitia de embedded for RTS,inainte de a va impartasi experienta din cadrul interviului,vreau sa clarific cateva aspecte in legatura cu departamentul de Resurse Umane din cadrul acestei companii.
Este total adevarat ce se spune aici,si am citit si nu sunt singurul care a ramas cu o impresie foarte proasta despre departamentul de HR, si pot confirma cu toata sinceritatea din lumea ca in cadrul acestui departament de HR sunt numai fete tinere care nu au experianta si se comporta urat cu candidatii incepand de la primul interviu telefonic.Mie unul mi s-a vorbit pe un ton ridicat de catre doamna cu care am discutat la telefon ,cu aere de mare intelectuala si mare importanta in aceasta firma.
La interviul tehnic a fost si poztiv si negativ,pozitiv faptul ca mi s-a raspuns la toate intrebarile pana cand l-am rugat pe domnul sa imi ofere camera ,si negativ deoarece team leaderul nu mi-a dat camera sa vad si eu cu cine sustin interviul,decat dansul ma putea vedea, si cand l-am rugat sa imi ofere si mie camera si-a schimbat comportamentul si a inceput marele circ.
Nici eu nu am mai primit nici un raspuns din partea lor ,desi mi-a promis domnul team leader ca voi primi raspsunsul in cateva zile si daca este pozitiv mergeam catre cel de al treilea si ultimul interviu unde era prezenta si o doamna de la HR,nu am mai primit nici un raspuns din partea lor desi au promis acest lucru.Eu nu va recomand deloc sa aplicati la Bosch,am trait o experienta urata in cadrul acestui interviu.Se pare ca cei de la Bosch cauta cantitate si nu calitate,drept dovada au multe pozitii deschise pe parte de embedded / software de un an de zile,imi este greu sa cred ca nu au gasit ei candidatii potriviti in tot acest timp,acelasi pozitii le vezi zilnic actualizate de un an de zile pe Linkedin.

C programming
Python
Electronics basic
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns