Ev Batteries
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Prima etapa telefon
A doua etapa am avut un interviu pe teams cu un reprezentant hr. Doamana de 45+ ani nu a stiut decat sa puna intrebati fixe dintr un script si sa tasteze raspunsurile. In opinia mea un interviu dezastruos de ineficient, proctic te simtit ca si cum trebuie sa raspunzi unui robort
A treia etapa si poate cea mai “amuzanta”. După aproape două săptămâni de așteptare a programării etapei, la insistentele mele prin mail uri am primit un răspuns, pentru programarea interviului final cu doi manageri. Răspunsul a fost că vor reveni cu programare când vor venit din concediu.
Într-un final după aproximativ o lună de zile de la data depunerii cv ului am avut și interviu final. In cadrul interviului au fost adresate multe întrebări în limba franceză traducere text citire text dar și vorbire per total a fost o experiență proastă deoarece la final tot la insistentele mele a trebuit să îi rog să-mi dea un raspuns vor merge mai departe sau nu.
Clasic Renault Grup aceștia mi-au dat un e-mail generic, generat de către un robot prin care au decis să meargă cu altcineva mai departe.
O pierdere efectiv de timp în care tragi de angajator să programati un interviu și să primești un feedback în legătură cu procesul.
Daca vreti sa va pierdeti timpul degeaba nu aplicați la ei
Experiență negativă
Nici o ofertă primită