Senior FrontEnd
IBM Romania
2. interview tehnic
3. interview proiect - aici am avut mai multe
Pe scurt, primele 2 etape au fost in cam o săptămâna, însa pentru discuția pe proiect, a fost mai multe, si in română si engleză. La multe din ele nici ei nu știau nimic despre proiect, ajungem în discuție răspundeam la toate întrebările, si nimic niciun răspuns clar, doar că hai să mergem la alt proiect(si din nou nu știau nimic despre acesta) Pentru mine nu am văzut inițial ca un minus, am spus că o să aflu mai multe în cadrul acelei discuții. Această etapă a durat mult și nici măcar nu am primit un răspuns, doar m-am simțit folosit și trimis de la o discuție de proiect la alta si tot așa timp de ceva săptămâni, la una din discuții pe proiect, nu a intrat nimeni de la client in meeting, am stat singur, si am anunțat eu după 20 min că observ că nu intră nimeni.., deloc profesionist.. nu recomand acesta firma.
Menționez că interview tehnic am primit răspuns si citez: "te-ai descurcat super bine la interviu, mă bucur așa mult si abia aștept să fim colegi" iar după a urmat etapa 3 discuția cu proiectul(proiectele)
Nu recomand acesta companie, pierdere de timp.
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Junior Frontend Engineer
SAP Romania