Heineken Romania
Eu am fost cel care am pus intrebarile in mare parte, acest lucru lasand in urma o indoiala si o incertitudine.
Insa am sesizat ca domnul respectiv se plangea de fostii si actualii angajati pe motiv de neseriozitate in munca si respecta programul, multi dintre ei fiind tineri fara experienta iar dupa cateva saptamani sau luni plecau lasand un gol in echipa. Totodata salariul era de 2500 lei NET si pentru cei cu experienta si pentru cei fara experienta astfel ca e logica ca oferta de job ii atragea doar pe cei fara experienta (fara asteptari).
La o saptamana de la interviu am fost sunat si informat ca am fost acceptat, insa am refuzat oferta si doamna respectiva mi-a inchis telefonul in urma celor auzite. Dupa nici 10 minute sunt sunat din nou si intrebat de ce am refuzat oferta lor, si i-am informat ca oferta salariala este sub asteptari.
Concluzie: ar trebui sa nu se mai planga de angajati atata timp cat criteriile lor fac in asa fel ca doar acel tip de angajat sa se potriveasca asteptarilor lor.
E o lipsa clara de lider care sa stie cum sa puna in practica organizarea oamenilor si care sa le insufle din experienta lui si sa ofere sanse clare de promovare si de dezvoltare pe plan profesional. Nu ar strica nici un specialist in resurse umane, iar oferta salariala trebuie regandita.
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Maschio Gaspardo Romania
ZF Group