Operator PC Telekom
Foarte ușor
Experiență neutră
Am refuzat oferta
Răspuns primit
In prima faza esti sunat de cineva de la Pro Solutions - iti prezinta pe scurt postul, salariul si programul de munca. Pentru acest post oferta a constat in salariu de 1600 lei net plus tichete de masa in valoare de 200 de lei.
Se lucreaza in ture: 06:00 - 14:00 // 14:00 - 22:00. Program dubios pentru un job de birou.
Daca esti ok cu aceste conditii iti programeaza un interviu final.
Contract de munca pe perioada determinata - 3 luni.
Daca esti ok cu aceste conditii iti programeaza un interviu final.
Contract de munca pe perioada determinata - 3 luni.
Intrebarile adresate aproape ca lipsesc. Mai mult o prezentare a lor - iti prezinta sarcinile postului, programul de lucru.
Sunt constienti de salariul mic pe care il ofera - acest aspect a fost punctat chiar de ei pe perioada interviului. Angajeaza multi studenti care au nevoie de ceva pe termen scurt.
Nu am fost testat - initial mi s-a transmis ca este posibil un test in care sa se evalueze rapiditatea de tastare, dar nu a fost cazul.
Experiență neutră
Am refuzat oferta