House Of Beauty Clinic

2 zile
Ușor
Niciun răspuns No feedback received

Am fost cautata din partea unui fost coleg care lucreaza la activ acum in aceasta clinica. La interviu trebuia sa participe si fondatorul dar nu a putut din cauza unei răceli, dar tot am reusit sa am prima parte de interviu (8 octombrie 2024). A durat 30 min. cu aproximatie. In aceeasi saptamana am fost rugata daca pot reveni pentru a doua parte de interviu (14 octombrie). Am intrat in birou si am avut parte de o primire tacuta din partea fondatorului in care s-a dat doar buna ziua si am asteptat minute intregi sa termine treaba de pe telefon. Cliseic unui interviu - lucruri despre mine, de ce vreau sa plec, ce stiu despre serviciile stomatologice. A fost putin inconfortabil ca atmosfera deoarece am simtit o superioritate si o aroganta apăsătoare, dar am trecut peste.
Acest interviu a fost o dovada clara ca oamenii nu ar trebui sa isi faca asteptari indiferent ca discutam despre persoane cu greutate sau renume pe piata muncii, etc. Aveam pretentia de la o asa clinica sa aiba un raspuns, sau macar daca nu este momentan raspunsul, sa anunte ca mai dureaza deoarece au mai multi candidati, ceea ce e de inteles. In schimb, rusinos.
Interviul a fost usor pentru mine pentru ca am aproximativ 3 ani in domeniu, dar pentru cineva fara experienta ar fi de nivel mediu - dificil. Dupa anii de experienta, bineinteles ca am cerut un salariu normal pentru responsabilitatile si importanta pe care le prezinta acest post. Ca salariu se ofera minimul pe cartea de munca si restul, restul…
Faptul ca abia incepi sa construiesti o echipa si ai pretentia sa incepi cu persoane competente de acest job ca sa nu pierzi timp invatandu-i, te gandesti cu oamenii aceia nu vin pe un salariu de vanzator Mega Image (ca sa vezi ca si acolo vanzatorii au cca. 4000 lei). Felicitari pentru nimic, House of Beauty Clinic.

Am avut intrebari in legatura cu experienta profesionala pe acest domeniu, au fost intrebari despre servicii medicale stomatologice.
No feedback received Niciun răspuns
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Clinica Stomatologica Life Dental Spa

Pacient Care Coordinator