7 zile
Mediu
Experiență pozitivă Experience positive
Am acceptat oferta Offer accepted
Răspuns primit Feedback received

1. Testul tehnic - a fost un test online (nesupravegheat), niste intrebari grila (13-14) si 2 probleme, una de OOP si una de algoritmica. Ca dificultate a fost relativ ok, dar grija la timp. Am avut 2 ore la dispozitie
2. Interviul pe Teams - a constat intr-o combinatie de interviu HR + tehnic, cu o persoana de la HR si una de la tehnic. Interviul de HR a durat in jur de 10-15 minute- au fost intrebari clasice, de tipul "spune mi ceva despre tine", "ce skill-uri ti ai dori sa imbunatatesti prin programul nostru", "ai fi dispus sa lucrezi la noi full time dupa programul dev school" etc.
Partea tehnica a interviului- intrebari din oop, concepte de baza, modificatori de acces. O problema de baze de date ce parea usurica (relatii intre niste tabele), dar nu e problema daca nu stii baze de date, se va sari peste intrebare daca spui ca nu stii. Niste probleme scurte de Java in care esti intrebat ce se afiseaza in urma rularii. O mica problema (live coding cu share screen) in care trebuia sa verifici daca un nr este prim, dupa care vei fi intrebat daca se poate optimiza acest algoritm. La final am avut o intrebare de logica.

Problema 1 a fost una clasica de oop, trebuie sa stii conceptele oop ca sa rezolvi, destul de ok ca dificultate. Problema 2, cea de algoritmica, a fost ceva cu un subsir de lungime maxima care sa indeplineasca o anumita conditie (nu tin minte exact care).
Intrebarile grila contin intrebari precum "care sunt tipurile de date standard in Java", "ce se afiseaza in urma rularii urmatorului program" etc.
Experience positive Experiență pozitivă
Offer accepted Am acceptat oferta
Feedback received Răspuns primit
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

1 zi

Feedback received Răspuns primit

1 zi
Ușor
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received
Locked

Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău

Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns