ING Hubs Romania
2. Interviul pe Teams - a constat intr-o combinatie de interviu HR + tehnic, cu o persoana de la HR si una de la tehnic. Interviul de HR a durat in jur de 10-15 minute- au fost intrebari clasice, de tipul "spune mi ceva despre tine", "ce skill-uri ti ai dori sa imbunatatesti prin programul nostru", "ai fi dispus sa lucrezi la noi full time dupa programul dev school" etc.
Partea tehnica a interviului- intrebari din oop, concepte de baza, modificatori de acces. O problema de baze de date ce parea usurica (relatii intre niste tabele), dar nu e problema daca nu stii baze de date, se va sari peste intrebare daca spui ca nu stii. Niste probleme scurte de Java in care esti intrebat ce se afiseaza in urma rularii. O mica problema (live coding cu share screen) in care trebuia sa verifici daca un nr este prim, dupa care vei fi intrebat daca se poate optimiza acest algoritm. La final am avut o intrebare de logica.
Intrebarile grila contin intrebari precum "care sunt tipurile de date standard in Java", "ce se afiseaza in urma rularii urmatorului program" etc.
Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău
Pentru a vizualiza toate informațiile te rugam să intri în contul tău