PMO Leader
Mediu
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Procesul de recutare a fost unul greoi si de lunga durata (aproape 2 luni de la depunere CV pana la primul interviu). Am fost acceptata dupa toate interviurile si trebuia programat interviul final cu managementul din Germania, insa nu au mai revenit catre mine. Am revenit eu catre ei dupa aproape 3 luni de la ultima discutie, mi s-a zis ca procesul a avut intarzieri insa in maxim 2 saptamani voi avea interviul cu Germania.. lucru care nu s-a intamplat si nici un telefon/feedback nu am primit. Dezamagitor, mai ales ca erau stabilite toate detaliile pt ultimul interviu!
Interviul a avut mai multe etape, doar cu managerul echipei de PMO. Primul interviu a fost de cunoastere + cateva intrebari tehnice despre proiectele coordonate anterior.
La cel de-al doilea interviu am avut de pregatit o prezentare pt un proiect in zona IT, un status pt manageri cu privire la evolutia proiectului (a fost un exercitiu, nu un caz real)
Experiență negativă
Nici o ofertă primită