Adswizz

Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Foarte multe etape, cred ca in total au fost 4 interviuri, din care unul de cunoaștere, 2 tehnice și ultimul de team fit.
Experiența a fost negativă din mai multe motive:
- lipsa de feedback după procese care au durat 5h cred în total și la capătul cărora s-a reiterat faptul ca voi primi răspuns;
- foarte netransparenti și neprofesioniști, nu au vrut sa dezvăluie intervalul salarial de la bun început, am zis totuși o suma ca să înțeleagă ca acela e pragul minim, au acceptat să intrăm în procesul de recrutare, la ultima discuție am adăugat 10% la suma inițială în urma tuturor evaluărilor făcute, la care managerul întreba dacă suma e brută, asta spune totul, nu mai e nimic de adăugat la acest capitol;
- fetele de la HR fie sunt foarte slabe de înger, fie tăinuiesc dinadins informațiile către managerul angajator din dorința de a procura candidați, chiar dacă acești candidați cer sume care nu sunt în buget;
- o totală pierdere de timp și un afront la adresa timpului oamenilor, pe care îl fac pierdut cu o serie interminabilă de interviuri fără rost, cu bugete sub pretențiile candidaților care specifică totuși salariul dorit încă de la bun început;
- evitați cu orice preț această companie, mai ales din postura seniori/lead, este o totală pierdere de vreme, sunt foarte neprofesioniști și neserioși, o companie de duzină pusă pe speculă.

Întrebări și răspunsuri în prima etapă tehnică, aproape tot ce ține de devops, cu singurul om din toate interviurile lor care părea ca se pricepe și înțelege fenomenul.
2 probleme în cea de-a doua etapă tehnică, Linux și arhitectura AWS.
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns
Locked Search Contributions

Intră în cont pentru a vizualiza toate informațiile

Oracle Romania

Oracle Romania