Product Graphic Analyst
Mediu
Experiență neutră
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
Experienta mea cu procesul de recrutare
- aplic on-line pentru un post
- sunt sunat pentru un interviu - interviul a fost foarte placut, foarte profesionist, cu o persoana de la HR si un lider de echipa/departament - intrebari foarte variate dar cu o succesiune fireasca, plus un test de personalitate de completat on-line .
- peste 4 zile sunt contactat pentru un alt interviu, de data asta si cu seful de echipa. Interviul a decurs natural, intrebari despre probleme intampinate in varii situatii sociale/de proiecte, cat si despre skillsetul meu si modul de lucru intr-o echipa. La finalul interviului ii rog sa imi ofere un feedback (fie el pozitiv,negativ). "Desigur, te sunam noi in decurs de o saptamana".
- peste alte 19 zile (lucratoare) am fost sunat cu scuzele de rigoare, cu garantia ca voi fi sunat in maxim 4 zile pentru un raspuns final.
- peste alte 9 zile - niciun apel. definitia termenului "ghosting".
Inteleg ca sunt pe banca de rezerve, dar un raspuns mai prompt ar fi fost de dorit.
- aplic on-line pentru un post
- peste alte 9 zile - niciun apel. definitia termenului "ghosting".
Test online (watson-glaser). Intrebari variate - de la motivatia mea de a lucra in companie, la situatii ipotetice ce pot aparea in cadrul unui proiect sau in contextul lucrului in echipa.
Experiență neutră
Nici o ofertă primită