Protocol and Events Manager
Mediu
Experiență negativă
Nici o ofertă primită
Niciun răspuns
3 interviuri: unul cu recrutorul, unul cu HR manager și unul cu HR manager și Director General.
Primele doua au fost super interesante, însă despre cel de-al treilea nu pot spune acelasi lucru. Postul implica colaborarea și raportarea directa către DG. Cu atitudinea pe care a avut-o, nu ma mira ca postul este liber. M-am simțit eu prost pentru ca participam la un interviu pentru un post pentru care recrutorul ma abordase.
The worst interview I have ever had.
Don’t recommend at all.
N-am primit o oferta încă, dar dacă as primi-o, as refuza-o.
The worst interview I have ever had.
Don’t recommend at all.
N-am primit o oferta încă, dar dacă as primi-o, as refuza-o.
Primele doua interviuri: întrebări legate de experienta.
Al treilea, întrebări despre experienta, dar cu o atitudine total superioară. Se puneau întrebări din care sa reiasă experiențe negative, nu pozitive. Faptul ca directorul abia mormaia întrebările, a făcut interacțiunea destul de dificila. Am făcut 1h pana la locație, interviul a ținut 21 de minute.
Experiență negativă
Nici o ofertă primită