QA Automation JavaScript
Mediu
Experiență pozitivă
Nici o ofertă primită
Răspuns primit
In aceeasi zi am avut o intalnire cu persoana de la HR, urmata de un test tehnic. Discutia cu HR-ul a decurs foarte bine, a durat in jur de 40 de minute.
Nu am primit postul din cauza ca nu am avut experienta necesara (doar la interviu am aflat ca ar cauta pe cineva cu experienta), desi am primit feedback pozitiv de la HR in legatura cu testul tehnic (codul meu a fost singurul care nu avea greseli). Am apreciat si sugestie pe care am primit-o.
Am fost intrebata de ce am aplicat la acest post, despre munca in echipa, despre studii, despre proiectele mele si despre asteptariile salariale.
Testul tehnic a fost o problema care trebuia facuta prin constructor function, iar cerintele au fost scrise in engleza. Am avut la dispozitie 1h 30min. Problema a avut o dificultatea medie.
Experiență pozitivă
Nici o ofertă primită