Recruiter via ams

Recruiter via ams
3 luni
Mediu
Experiență negativă Experience negative
Nici o ofertă primită No offer
Niciun răspuns No feedback received

Dupa 3 luni de asteptare si 4 interviuri am fost programata la interviul cu nr 5, la biroul din Bucuresti. Nu va pot spune cate neplaceri au fost pana la interviul cu nr 5, interviuri programatate si reprogramate gresit(aduse la cunostinta celor de la ams de mine)pot spune cu sinceritate si cu dovezi ca le-am facut eu treaba pe jumatate celor de la ams...mult follow up din partea mea si multe mail-uri "kind reminder". Ajunsa la interviul nr 5 in biroul din Bucuresti am (re)cunoscut managementul romanesc.. au avut probleme cu accesul la Teams timp de 15 minute, ceea ce a intarziat discutia care ma asteptam sa decurga altfel.. imediat am cunoscut aroganta si stilul autoritar a domnului manager(micromanagement!) care a repetat intrebarile la care raspunsesem deja la interviul cu nr 4 cu HM din US, cu o tenta usor gresiva in ton, de altfel, eu vizibil deranjata ca o iau de la capat nici nu ma mai puteam concentra la raspunsurile pe care trebuia sa le ofer ci mai degraba eram distrasa si ma intrebam ce naiba caut eu aici, cum sa lucrez cu o persoana care nu o lasa pe HRBP prezenta "online" sa vorbeasaca, (el conducea interviul!) si cum am ajuns sa o iau de la capat dupa 4 interviuri cand acesta ar fi trebuit sa fie un interviu de calibrare, bazat in mare parte pe intrebarile mele si pe cunoastere nevoilor lor si a modului lor de lucru? Managerul in cauza spunea ca prefera sa nu streseze candidatii cu multe interviuri si teste dar fix asta facea cu mine(cu una se lauda si alta e realitatea..).. La finalul interviul m-a intrebat daca am eu intrebari insa mie imi pierise cheful si as fi inchis discutia dupa cateva minute de la debut... nu mai vedeam rostul sa continui. Am primit din fericire cu aprox. o luna inainte de acest interviu o oferta de la o alta companie iar asta m-a relaxat si m-a facut sa privesc cu detasare rezultatul, insa recunosc ca am fost curioasa de oferta lor (cu siguranta ar fi fost sub cea primita) avantajul la GE fiind ca era vorba doar de recrutare IT si biroul era ceva mai aproape de casa. Ce diferenta intre management ul romanesc si cel american!

Acelasi intrebari ca la celelalte 4 interviuri ceea ce m-a infuriat..
Experience negative Experiență negativă
No offer Nici o ofertă primită
No feedback received Niciun răspuns